It’s dark. It’s boozy. It’s a secret.

Maak kans op een Bongiorno Halloween pakket

WEDSTRIJD: THE PURE ITALIAN TASTE

Koop een Bongiorno-product en maak kans op een Fiat 500

Art of Bongiorno

The art of Bongiorno bestaat uit vier artistiek uitgewerkte thema's waarin de vier pijlers van La Famiglia Bongiorno vertegenwoordigd zijn. Passione, Amore, Tradizione en Famiglia. Deze traditionele Siciliaanse kunst is terug te vinden op diverse voorwerpen en sinds kort zelfs in de modewereld. Met deze illustraties vertellen de Sicilianen traditioneel hun belangrijkste levensverhalen. Bongiorno zet deze traditie voort met een eigen artistieke lijn, de ‘The art of Bongiorno' lijn.

Alles wat Sicilie ademt is “Passione”

Al generaties lang wordt de passie van de familie Bongiorno aangewakkerd door het vuur van de vulkaan Etna. Voor zowel Don Pepé als zijn zoon Vincenzo stroomt de passie door hun aderen, net zoals de lava door de Etna stroomt.

Het is hun vakmanschap, geïnspireerd door de gaven van de natuur, dat zij in het hele productieproces gebruiken. Van de teelt van de juiste vruchten tot het eindproduct waarin u alles proeft wat Sicilië te bieden heeft.

Dat is wat wij het goede leven noemen, De Pure Italiaanse Smaak.

The Amore of the Bongiorno family

Het gebruik van de juiste ingrediënten is enorm belangrijk. Je doet het met liefde! Daarom waken wij over de kwaliteit van onze producten, stellen wij de hoogste eisen en selecteren wij elk ingrediënt met liefde.

Onze liefde komt tot uiting in het hele proces, van het bottelen en de presentatie tot het proeven. In onze heerlijke likeuren proeft u de zon en de liefde … een ervaring die u niet snel zult vergeten.

Dat is Amore!

Tradizione

De Tradizione staat voor het recht van doorgang van gewoonten en rituelen van generatie op generatie. De Tradizione is terug te vinden in de typische huisgemaakte gerechten en dranken. Recepten die door de eeuwen heen zijn goedgekeurd en door vele generaties zijn geperfectioneerd. Tradizione is ook de juiste manier, volgorde en timing om de ingrediënten te verwerken.

Het is de reden waarom de fruitschillen 24 uur na de oogst op alcohol worden gezet om kostbare aroma’s te behouden. Tradizione zit in alle festiviteiten en elke gelegenheid die aanleiding geeft tot feestvieren.

Tradizione betekent weten wat goed is in het leven en er dienovereenkomstig van genieten, zoals ons geleerd is door onze voorvaderen.

 

Famiglia

Je kunt niet alleen door het leven gaan met Passione, Amore en Tradizione. Je hebt de Famiglia nodig. De Famiglia is het fundament waarop het goede leven rust.

 

In de Famiglia werk je samen, leef je samen, vier je samen, zorg je samen voor elkaar. In de Famiglia is niemand ooit op zichzelf aangewezen. De Famiglia is warmte en het delen van goede en slechte tijden. De Famiglia bestaat niet alleen uit familieleden, maar uit iedereen die leeft volgens de Passione, Amore en Tradizione, kortom volgens de waarden van de Famiglia.

Benvenutti nella famiglia Bongiorno!

je ziet er zo jong uit!

Ben je ouder dan 18?