Privacybeleid

Privacybeleid van BONGIORNO

BONGIORNO host deze pagina en verzamelt bepaalde Persoonsgegevens van de Gebruikers.

Dit document kan ter referentie worden afgedrukt met behulp van de afdrukopdracht in de instellingen van elke browser.

Samenvatting van het beleid
Persoonsgegevens worden voor de volgende doelen verzameld met gebruik van de volgende diensten:

Adverteren
LinkedIn Ads

Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens; Tracker

Analyses
Facebook Ads conversietracking (Facebook-pixel), Google Analytics en Google Analytics met geanonimiseerd IP

Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens; Tracker

Beheer van de Gebruikersdatabase
SendinBlue Marketing Automation

Persoonsgegevens: e-mailadres; Gebruiksgegevens; Tracker

Beheren van gegevensverzameling en online enquêtes
Hotjar surveys

Persoonsgegevens: Tracker

Facebook leadadvertenties

Persoonsgegevens: achternaam; e-mailadres; Gegevens meegedeeld tijdens het gebruik van de service; land; Postcode; stad; Tracker; voornaam

Contact met de Gebruiker
Contactformulier

Persoonsgegevens: e-mailadres; land; Postcode; stad; telefoonnummer; voornaam

Mailinglijst of nieuwsbrief

Persoonsgegevens: achternaam; e-mailadres; land; Postcode; voornaam

Heatmaps en registratie van sessies
Hotjar Heat Maps & Recordings

Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens; Tracker; verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

Interactie met live chatplatforms
Facebook Messenger Customer Chat

Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens; Gegevens meegedeeld tijdens het gebruik van de service; Tracker

Interactie met platforms voor online enquêtes
Hotjar Poll & Survey widgets

Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens; Tracker; verschillende Gegevenstypes

Koppelen van gegevens
Zapier

Persoonsgegevens: achternaam; apparaatgegevens; e-mailadres; geografische locatie; land; naam bedrijf; Postcode; stad; taal; telefoonnummer; voornaam

Marketing
Autopilot
Registratie en verificatie
Facebook Oauth

Persoonsgegevens: Tracker; verschillende Gegevenstypes

Facebook Authentication

Persoonsgegevens: verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

Registratie en verificatie direct door BONGIORNO
Rechtstreekse registratie

Persoonsgegevens: aantal werknemers; academische achtergrond; achternaam; afbeelding; Belastingnummer; beroep; Btw-nummer; e-mailadres; factuuradres; faxnummer; fysiek adres; geboortedatum; Gebruikersidentificatie; gebruikersnaam; Gebruiksgegevens; geslacht; huisnummer; land; naam bedrijf; netnummer; Postcode; profielfoto; provincie; sociale zekerheidsnummer ; staat; stad; taal; telefoonnummer; Tracker; Twitter-account; verschillende Gegevenstypes; voornaam; wachtwoord; website; werkplek; werkveld

Remarketing en gedragsgerichte reclame
Facebook Remarketing

Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens; Tracker

Spambescherming
Google reCAPTCHA

Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens; Tracker

Tagbeheer
Google Tag Manager

Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens

Weergave van content van externe platforms
Google Fonts

Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens; verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven

Font Awesome

Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens

Verdere informatie over Persoonsgegevens
Geautomatiseerde besluitvorming

Geautomatiseerde besluitvorming houdt in dat een beslissing die rechtsgevolgen of vergelijkbare significante gevolgen voor de Gebruiker kan hebben, uitsluitend met technologische middelen wordt genomen, zonder enige menselijke tussenkomst.
BONGIORNO kan met de Persoonsgegevens van de Gebruiker beslissingen nemen die geheel of gedeeltelijk gebaseerd zijn op geautomatiseerde processen in overeenstemming met de in dit document beschreven doeleinden.
BONGIORNO maakt van geautomatiseerde besluitvormingsprocessen gebruik voor zover dit noodzakelijk is voor het aangaan of uitvoeren van een overeenkomst tussen de Gebruiker en de Eigenaar, dan wel op basis van uitdrukkelijke toestemming van Gebruiker, indien deze toestemming wettelijk vereist is.
Geautomatiseerde besluiten worden genomen met behulp van technologische middelen – meestal gebaseerd op algoritmen op basis van vooraf gedefinieerde criteria – die ook door derden kunnen worden geleverd. De overweging achter de geautomatiseerde besluitvorming is:

om het besluitvormingsproces mogelijk te maken of anderszins te verbeteren;
om Gebruikers een eerlijke en onbevooroordeelde behandeling geven op basis van consistente en uniforme criteria;
om de potentiële schade als gevolg van menselijke fouten, persoonlijke vooroordelen e.d. die kunnen leiden tot discriminatie of onevenwichtigheid in de behandeling van personen e.d., te beperken;
om het risico te beperken dat de Gebruiker zijn contractuele verplichtingen niet nakomt. Voor meer informatie over de doeleinden, de eventuele diensten van derden en de specifieke beweegredenen voor geautomatiseerde besluiten die in BONGIORNO worden gebruikt, kunnen Gebruikers de relevante artikelen in dit document raadplegen.
Gevolgen van geautomatiseerde besluitvormingsprocessen voor Gebruikers en rechten van Gebruikers op wie deze van toepassing zijn


Gebruikers op wie een dergelijke verwerking van toepassing is, kunnen daarom specifieke rechten uitoefenen die erop gericht zijn de potentiële gevolgen van de genomen geautomatiseerde besluiten te voorkomen of anderszins te beperken. Gebruikers hebben in het bijzonder recht om:

uitleg te krijgen over elk besluit dat wordt genomen ten gevolge van geautomatiseerde besluitvorming en het hun standpunt ten aanzien van dit besluit kenbaar te maken;
een beslissing aan te vechten door de Eigenaar te vragen deze te heroverwegen of op een andere basis een nieuwe beslissing te nemen;
bij een dergelijke verwerking om menselijke interventie van de Eigenaar te verzoeken en deze te verkrijgen.

Om meer te weten te komen over de rechten van de Gebruiker en hoe deze uit te oefenen, kunt u als Gebruiker het artikel van dit document ten aanzien van de Gebruiker raadplegen.

Contactinformatie
Eigenaar en Verwerkingsverantwoordelijke

BONGIORNO (BV)

Koning Boudewijnlaan 16/3

3600 Genk

BE 0899.880.282

Eigenaar contact-e-mailadres: info@bongiorno.be

Volledige tekst van het beleid
Eigenaar en Verwerkingsverantwoordelijke

BONGIORNO (BV)

Koning Boudewijnlaan 16/3

3600 Genk

BE 0899.880.282

Eigenaar contact-e-mailadres: info@bongiorno.be

Soorten verzamelde Gegevens

Onder het soort gegevens dat BONGIORNO zelf of door middel van derden verzamelt, vallen: Tracker; Gebruiksgegevens; voornaam; telefoonnummer; land; e-mailadres; Postcode; stad; achternaam; naam bedrijf; apparaatgegevens; geografische locatie; taal; verschillende Gegevenstypes; Gegevens meegedeeld tijdens het gebruik van de service; geslacht; geboortedatum; fysiek adres; gebruikersnaam; wachtwoord; Btw-nummer; Belastingnummer; beroep; staat; provincie; faxnummer; sociale zekerheidsnummer ; afbeelding; netnummer; profielfoto; werkplek; website; Gebruikersidentificatie; academische achtergrond; aantal werknemers; Twitter-account; factuuradres; werkveld; huisnummer.

De volledige informatie over elk soort verzamelde Persoonsgegevens staat in de daaraan gewijde artikelen van dit privacybeleid of in specifieke tekst en uitleg die voorafgaand aan de Gegevensverzameling wordt weergegeven.
Persoonsgegevens kunnen door de Gebruiker zelf worden aangeleverd of, in het geval van Gebruiksgegevens, automatisch worden verzameld bij het gebruik van BONGIORNO.
Tenzij anders aangegeven, is het verstrekken van alle door BONGIORNO gevraagde Gegevens verplicht en als u deze Gegevens niet verstrekt, kan BONGIORNO haar Diensten mogelijk niet verlenen. In gevallen waarin BONGIORNO specifiek aangeeft dat bepaalde Gegevens niet verplicht zijn, kunnen Gebruikers kiezen of ze deze Gegevens al dan niet verstrekken, zonder gevolgen voor de beschikbaarheid of de werking van de Dienst.
Als Gebruikers niet zeker weten welke Persoonsgegevens verplicht verstrekt moeten worden, kunnen zij contact opnemen met de Eigenaar.
Het gebruik van Cookies – of andere tracking tools – door BONGIORNO of door de eigenaren van de diensten van derden die worden gebruikt door BONGIORNO dient om de door de Gebruiker gevraagde Dienst te verlenen, naast de andere doelen die in dit document en in het Cookiebeleid worden aangegeven, indien daarvan sprake is.

De Gebruikers zijn verantwoordelijk voor Persoonsgegevens van derden die worden verkregen, gepubliceerd of gedeeld door BONGIORNO en zij bevestigen dat zij toestemming van de derde partij hebben om de Gegevens aan de Eigenaar te verstrekken.

Wijze en plaats van de gegevensverwerking
Verwerkingsmethode

De Eigenaar neemt passende beveiligingsmaatregelen om onbevoegde toegang tot, bekendmaking, wijziging of vernietiging van de Gegevens zonder toestemming te voorkomen.
De verwerking van de Gegevens vindt plaats met gebruik van computers en/of IT-tools, waarbij organisatieprocedures en werkwijzen worden gevolgd die nauw aansluiten op de aangegeven doelen. Naast de Eigenaar kunnen de Gegevens in bepaalde gevallen ook toegankelijk zijn voor bepaalde met de verwerking belaste personen die zijn betrokken bij de exploitatie van BONGIORNO (beheer, verkoop, marketing, juridisch, systeembeheer) of door de Eigenaar als Gegevensverwerkers aangestelde externe partijen (zoals externe technische serviceproviders, mailprogramma’s, hostingproviders, IT-bedrijven, communicatiebureaus). De bijgewerkte lijst van deze partijen kan te allen tijde bij de Eigenaar worden aangevraagd.

Rechtsgrond voor verwerking

De Eigenaar mag Persoonsgegevens met betrekking tot Gebruikers verwerken in een van de volgende gevallen, indien:

Gebruikers hun toestemming voor een of meerdere specifieke doelen hebben gegeven; Opmerking: In bepaalde rechtsgebieden mag de Eigenaar mogelijk Persoonsgegevens verwerken totdat de Gebruiker hiertegen bezwaar maakt (“opt-out”), zonder dat daarvoor toestemming nodig is of zich een van de volgende rechtsgronden voordoet. Dit geldt echter niet wanneer Europees gegevensbeschermingsrecht van toepassing is op de verwerking van Persoonsgegevens;
het verstrekken van Gegevens noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst met de Gebruiker en/of voor eventuele precontractuele verplichtingen daarvan;
de verwerking noodzakelijk is om te voldoen aan een wettelijke verplichting die op de Eigenaar rust;
de verwerking gerelateerd is aan een taak van algemeen belang of van een taak in het kader van de uitoefening van het openbaar gezag dat aan de Eigenaar is opgedragen;
de verwerking noodzakelijk is voor de behartiging van de gerechtvaardigde belangen van de Eigenaar of van derden.

In ieder geval is de Eigenaar graag bereid om de specifieke rechtsgrond te verduidelijken die van toepassing is op de verwerking, en in het bijzonder of het verstrekken van Persoonsgegevens een wettelijke of contractuele verplichting is, of een noodzakelijk vereiste om een overeenkomst te sluiten.

Locatie

De Gegevens worden verwerkt in de vestigingskantoren van de Eigenaar en andere plaatsen waar de partijen die bij de verwerking zijn betrokken zich bevinden.

Afhankelijk van de locatie van Gebruikers, kan de doorgifte van persoonsgegevens inhouden dat de Gegevens van de Gebruikers worden doorgegeven naar een ander land dan het eigen land. Voor meer informatie over de verwerkingslocatie van dergelijke doorgegeven Gegevens, kunnen Gebruikers het artikel met details over de verwerking van Persoonsgegevens raadplegen.

Gebruikers hebben ook recht op informatie over de rechtsgrond van de doorgifte van Gegevens naar een land buiten de Europese Unie of naar een internationale organisatie naar internationaal publiek recht of opgericht door twee of meer landen, zoals de VN, en over de beveiligingsmaatregelen die door de Eigenaar zijn genomen om hun Gegevens te beschermen.

Als een dergelijke doorgifte plaatsvindt, kunnen Gebruikers meer te weten komen door de relevante artikelen in dit document te raadplegen of door navraag te doen bij de Eigenaar met behulp van de informatie in het onderdeel contact.

Bewaartijd

Persoonsgegevens worden verwerkt en opgeslagen zolang dat nodig is voor het doel waarvoor ze zijn verzameld.

Daarom geldt het volgende:

Persoonsgegevens die zijn verzameld voor doeleinden die verband houden met de uitvoering van een overeenkomst tussen de Eigenaar en de Gebruiker worden bewaard totdat deze overeenkomst volledig is uitgevoerd.
Persoonsgegevens die ten behoeve van de gerechtvaardigde belangen van de Eigenaar zijn verzameld, worden bewaard zolang dat nodig is om deze doelen te verwezenlijken. Gebruikers kunnen specifieke informatie over de gerechtvaardigde belangen die de Eigenaar nastreeft vinden in de relevante artikelen van dit document of door contact op te nemen met de Eigenaar.

De Eigenaar kan worden toegestaan om Persoonsgegevens voor een langere periode te bewaren wanneer de Gebruiker toestemming heeft gegeven voor een dergelijke verwerking, zolang deze toestemming niet wordt ingetrokken. Bovendien kan de Eigenaar verplicht zijn om Persoonsgegevens langer te bewaren wanneer dit nodig is voor de uitvoering van een wettelijke verplichting of in opdracht van een overheidsinstelling.

Na afloop van de bewaartermijn worden de Persoonsgegevens gewist. Daarom kan het recht op toegang, het recht op wissen, het recht op rectificatie en het recht op gegevensoverdraagbaarheid niet worden opgelegd na het verstrijken van de bewaartermijn.

Het doel van de verwerking

De Gegevens ten aanzien van de Gebruiker worden verzameld zodat de Eigenaar zijn Dienst kan verlenen, kan voldoen aan zijn wettelijke verplichtingen, kan reageren op handhavingsverzoeken, zijn rechten en belangen (of die van zijn Gebruikers of derden) kan beschermen, kwaadwillige of frauduleuze activiteiten kan detecteren, en voor de volgende doeleinden: Analyses, Contact met de Gebruiker, Koppelen van gegevens, Spambescherming, Tagbeheer, Weergave van content van externe platforms, Beheer van de Gebruikersdatabase, Marketing, Heatmaps en registratie van sessies, Interactie met platforms voor online enquêtes, Beheren van gegevensverzameling en online enquêtes, Adverteren, Interactie met live chatplatforms, Registratie en verificatie, Remarketing en gedragsgerichte reclame en Registratie en verificatie direct door BONGIORNO.

Voor specifieke informatie over de Persoonsgegevens die voor elk doel worden gebruikt, kan de Gebruiker het onderdeel “Gedetailleerde informatie over de verwerking van Persoonsgegevens” raadplegen.

Gedetailleerde informatie over de verwerking van Persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden voor de volgende doelen verzameld met gebruik van de volgende diensten:

Adverteren

Met dit type dienstverlening kunnen Gebruikersgegevens worden gebruikt voor advertentiecommunicatiedoeleinden. Deze communicatie wordt weergegeven in de vorm van banners en andere advertenties op BONGIORNO, die kunnen zijn gebaseerd op de belangstelling van de Gebruiker.
Dit betekent niet dat alle Persoonsgegevens voor dit doel worden gebruikt. Informatie en gebruiksvoorwaarden staan hieronder weergegeven.
Bepaalde hieronder aangegeven diensten kunnen gebruikmaken van Trackers om Gebruikers te identificeren of ze kunnen een gedragsmatige retargetingtechniek toepassen, i.e. het weergeven van advertenties die zijn gericht op de belangstelling en het gedrag van de Gebruiker, ook buiten BONGIORNO. Lees voor meer informatie hierover het privacybeleid van de betreffende diensten.
Naast de opt-outfuncties die worden aangeboden door een van de onderstaande Diensten, kunnen Gebruikers zich ook afmelden op de Opt-outpagina van het Network Advertising Initiative .

Gebruikers kunnen zich ook afmelden voor bepaalde advertentiefuncties via de toepasselijke apparaatinstellingen, zoals de advertentie-instellingen op het toestel zelf voor mobiele telefoons of advertentie-instellingen in het algemeen.

LinkedIn Ads (LinkedIn Ireland Unlimited Company)

LinkedIn Ads is een advertentiedienst die wordt aangeboden door LinkedIn Ireland Unlimited Company.

Verwerkte Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens; Tracker.

Verwerkingslocatie: Ierland – Privacybeleid – Opt out.

Analyses

De diensten die staan beschreven in dit onderdeel stellen de Eigenaar in staat het internetverkeer te volgen en te analyseren en dit kan worden gebruikt om het gebruiksgedrag in kaart te brengen.

Facebook Ads conversietracking (Facebook-pixel) (Facebook Ireland Ltd)

De conversietracking van Facebook Ads (Facebook-pixel) is een analyseservice die wordt aangeboden door Facebook Ireland Ltd die gegevens van het advertentienetwerk van Facebook koppelt aan acties die worden uitgevoerd door BONGIORNO. De Facebook-pixel houdt conversies bij die kunnen worden toegeschreven aan advertenties op Facebook, op Instagram en in het Audience Network.

Verwerkte Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens; Tracker.

Verwerkingslocatie: Ierland – Privacybeleid.

Google Analytics (Google Ireland Limited)

Google Analytics is een webanalysedienst die wordt aangeboden door Google Ireland Limited (“Google”). Google gebruikt de verzamelde Gegevens om het gebruik van BONGIORNO, te volgen en te onderzoeken, om rapporten over de activiteiten ervan op te stellen en deze te delen met andere diensten van Google.
Google kan de verzamelde Gegevens gebruiken om de advertenties van zijn eigen advertentienetwerk in te kaderen en te personaliseren.

Verwerkte Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens; Tracker.

Verwerkingslocatie: Ierland – Privacybeleid – Opt Out.

Google Analytics met geanonimiseerd IP (Google Ireland Limited)

Google Analytics is een webanalysedienst die wordt aangeboden door Google Ireland Limited (“Google”). Google gebruikt de verzamelde Gegevens om het gebruik van BONGIORNO, te volgen en te onderzoeken, om rapporten over de activiteiten ervan op te stellen en deze te delen met andere diensten van Google.
Google kan de verzamelde Gegevens gebruiken om de advertenties van zijn eigen advertentienetwerk in te kaderen en te personaliseren.
Deze integratie van Google Analytics anonimiseert uw IP-adres. Dit werkt door het afkorten van de IP-adressen van de Gebruikers in de lidstaten van de Europese Unie of in andere staten binnen de Europese Economische Ruimte. Slechts in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige IP-adres naar een Google-server verzonden en in de VS afgekort.

Verwerkte Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens; Tracker.

Verwerkingslocatie: Ierland – Privacybeleid – Opt Out.

Beheer van de Gebruikersdatabase

Met dit soort diensten kan de Eigenaar gebruikersprofielen creëren vanuit een e-mailadres, een eigennaam, of andere informatie die de Gebruiker verstrekt aan BONGIORNO, en kunnen de activiteiten van de Gebruiker worden gevolgd door analysefuncties. Deze Persoonsgegevens kunnen ook worden gekoppeld aan openbaar beschikbare informatie over de Gebruiker (zoals profielen in sociale netwerken) en worden gebruikt om privéprofielen op te bouwen die de Eigenaar kan weergeven en gebruiken om BONGIORNO te verbeteren.
Met bepaalde diensten kunnen ook periodiek berichten aan de Gebruiker worden verzonden, zoals e-mailberichten op basis van specifieke acties die in BONGIORNO zijn uitgevoerd.

SendinBlue Marketing Automation (SendinBlue SAS)

SendinBlue is een beheersservice voor gebruikersdatabases die wordt aangeboden door SendinBlue SAS.

Verwerkte Persoonsgegevens: e-mailadres; Gebruiksgegevens; Tracker.

Verwerkingslocatie: Frankrijk – Privacybeleid.

Beheren van gegevensverzameling en online enquêtes

Met dit type dienst kan BONGIORNO de opzet, uitvoering, beheer, verspreiding en analyse van online formulieren en enquêtes beheren om de gegevens van Gebruikers die reageren te verzamelen, op te slaan en opnieuw te gebruiken.
De verzamelde persoonsgegevens zijn afhankelijk van de gevraagde en door de Gebruikers verstrekte informatie op het betreffende webformulier.

Deze diensten kunnen worden geïntegreerd met een breed scala diensten van derden waarmee de Eigenaar vervolgstappen kan zetten met de verwerkte gegevens, bijvoorbeeld het beheer van contacten, het verzenden van berichten, analyses, advertenties en betalingsverwerking.

Hotjar surveys (Hotjar Ltd.)

Hotjar surveys biedt een enquête-opbouwfunctie en dataverzamelingsplatform verstrekt door Hotjar Ltd.
Hotjar surveys kan cookies gebruiken om het gedrag van Gebruikers bij te houden. Gebruikers kunnen de tracking-cookies van Hotjar surveys uitschakelen op deze opt-outpagina.

Hotjar surveys respecteert de Do-Not-Track optie die in de meeste moderne browsers beschikbaar is die, indien ingeschakeld, een speciaal signaal stuurt om de activiteit van de Gebruiker niet bij te houden. Gebruikers kunnen hier meer informatie vinden over het inschakelen van Do-Not-Track voor elke ondersteunde browser.

Verwerkte Persoonsgegevens: Tracker.

Verwerkingslocatie: Malta – Privacybeleid – Opt Out.

Facebook leadadvertenties (Facebook Ireland Ltd)

Facebook leadadvertenties is een advertentie- en gegevensverzamelingsdienst die wordt aangeboden door Facebook Ireland Ltd waarmee op formulieren gebaseerde advertenties kunnen worden weergegeven aan Gebruikers die vooraf zijn ingevuld met persoonsgegevens van hun Facebook-profiel, zoals naam en e-mailadres. Afhankelijk van het type advertentie kan Gebruikers worden gevraagd om meer informatie te verstrekken.

Verzending van het formulier leidt tot het verzamelen en verwerken van deze Gegevens door de Eigenaar overeenkomstig dit privacybeleid, en uitsluitend voor het specifieke doel dat wordt beschreven op het formulier en/of binnen dit privacybeleid, indien dit is voorzien.

Gebruikers kunnen hun rechten te allen tijde uitoefenen, waaronder het recht om hun toestemming voor de verwerking van hun Gegevens in te trekken, zoals aangegeven in het onderdeel met informatie over rechten van Gebruikers in dit privacybeleid.

Verwerkte Persoonsgegevens: achternaam; e-mailadres; Gegevens meegedeeld tijdens het gebruik van de service; land; Postcode; stad; Tracker; voornaam.

Verwerkingslocatie: Ierland – Privacybeleid – Opt out.

Contact met de Gebruiker
Contactformulier (BONGIORNO)

Door het contactformulier in te vullen met zijn/haar Gegevens, geeft de Gebruiker BONGIORNO toestemming deze gegevens te gebruiken om te antwoorden op informatieverzoeken, aanvragen voor prijsopgaven en andere soorten verzoeken die in de kop van het formulier worden aangegeven.

Verwerkte Persoonsgegevens: e-mailadres; land; Postcode; stad; telefoonnummer; voornaam.

Mailinglijst of nieuwsbrief (BONGIORNO)

Door registratie voor de mailinglijst of nieuwsbrief, wordt het e-mailadres van de Gebruiker toegevoegd aan de lijst van contacten die emailberichten kunnen ontvangen met informatie van commerciële of promotionele aard in relatie met BONGIORNO. Uw e-mailadres kan ook aan deze lijst worden toegevoegd als u zich aanmeldt voor BONGIORNO of na het doen van een aankoop.

Verwerkte Persoonsgegevens: achternaam; e-mailadres; land; Postcode; voornaam.

Heatmaps en registratie van sessies

Heatmap-diensten worden gebruikt om de delen van BONGIORNO aan te geven waarmee Gebruikers het vaakst interactie hebben. Dit geeft aan waar de belangstelling ligt. Met deze diensten kan het websiteverkeer worden bekeken en geanalyseerd en kan het gedrag van de Gebruiker worden gevolgd.
Bepaalde diensten kunnen sessies opnemen en deze later beschikbaar stellen om visueel te worden afgespeeld.

Hotjar Heat Maps & Recordings (Hotjar Ltd.)

Hotjar is een dienst voor opname van sessies en het maken van heatmaps die wordt aangeboden door Hotjar Ltd.
Hotjar houdt zich aan standaard “Niet volgen”-headers (Do Not Track). Dit betekent dat uw browser het script kan vertellen geen van uw data op te slaan. Dit is een instelling die beschikbaar is in alle grote browsers. U kunt Hotjars opt-out informatie hier vinden.

Verwerkte Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens; Tracker; verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven.

Verwerkingslocatie: Malta – Privacybeleid – Opt Out.

Interactie met live chatplatforms

Met dit soort diensten is rechtstreeks interactie mogelijk met externe platforms voor live chats vanaf de pagina’s van BONGIORNO, zodat u contact kunt opnemen met de ondersteuningsdienst van BONGIORNO of contact met u opgenomen kan worden door deze dienst.
Als een van deze diensten is geïnstalleerd, kan deze browse- en Gebruiksgegevens verzamelen op de pagina’s waarop deze is geïnstalleerd, zelfs als de Gebruikers de dienst niet actief gebruiken. Daarnaast kunnen live chatgesprekken worden opgenomen.

Facebook Messenger Customer Chat (Facebook Ireland Ltd)

De Facebook Messenger Customer Chat is een dienst voor interactie met het Facebook Messenger-live chatplatform die wordt aangeboden door Facebook Ireland Ltd

Verwerkte Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens; Gegevens meegedeeld tijdens het gebruik van de service; Tracker.

Verwerkingslocatie: Ierland – Privacybeleid.

Interactie met platforms voor online enquêtes

Met dit soort diensten is rechtstreeks interactie mogelijk met externe platforms voor online enquêtes vanaf de pagina’s van BONGIORNO.
Als een van deze diensten is geïnstalleerd, kan deze browse- en Gebruiksgegevens verzamelen op de pagina’s waarop deze is geïnstalleerd, zelfs als de gebruikers de dienst niet actief gebruiken.

Hotjar Poll & Survey widgets (Hotjar Ltd.)

De Hotjar Poll & Survey widgets zijn services die interactie mogelijk maken met het Hotjar platform, aangeboden door Hotjar Ltd.
Hotjar houdt zich aan standaard “Niet volgen”-headers (Do Not Track). Dit betekent dat uw browser het script kan vertellen geen van uw data op te slaan. Dit is een instelling die beschikbaar is in alle grote browsers. U kunt Hotjars opt-out informatie hier vinden.

Verwerkte Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens; Tracker; verschillende Gegevenstypes.

Verwerkingslocatie: Malta – Privacybeleid – Opt Out.

Koppelen van gegevens

Met dit type dienst kan de Eigenaar Gegevens koppelen aan diensten van derden die binnen dit privacybeleid worden aangegeven.
Hierdoor stromen Gegevens door deze diensten, wat kan leiden tot het bewaren van deze Gegevens.

Zapier (Zapier, Inc.)

Zapier is een dienst voor automatisering van workflow die wordt aangeboden door Zapier, Inc. die de overdracht van Gegevens tussen diensten (van derden) automatiseert.

Verwerkte Persoonsgegevens: achternaam; apparaatgegevens; e-mailadres; geografische locatie; land; naam bedrijf; Postcode; stad; taal; telefoonnummer; voornaam.

Verwerkingslocatie: VS – Privacybeleid.

Marketing
Autopilot

https://www.autopilothq.com/

Registratie en verificatie

Door registratie of verificatie, gaan Gebruikers ermee akkoord dat BONGIORNO ze herkent en ze toegang verschaft tot de specifieke diensten.
Afhankelijk van de hierna beschreven omstandigheden kunnen externe partijen registratie- en verificatiediensten verlenen. In dat geval heeft BONGIORNO toegang tot bepaalde Gegevens die door deze externe services zijn opgeslagen, voor registratie- en identificatiedoeleinden.
Bepaalde van de onderstaande diensten kunnen ook Persoonsgegevens verzamelen voor doelgroepgerichte advertenties en profilering; lees de beschrijving van elke dienst voor meer informatie hierover.

Facebook Oauth (Facebook Ireland Ltd)

Facebook Oauth is een registratie- en verificatiedienst die wordt aangeboden door Facebook Ireland Ltd verbonden aan het Facebook-netwerk.

Verwerkte Persoonsgegevens: Tracker; verschillende Gegevenstypes.

Verwerkingslocatie: Ierland – Privacybeleid.

Facebook Authentication (Facebook Ireland Ltd)

Facebook Authentication is een registratie- en verificatiedienst die wordt aangeboden door Facebook Ireland Ltd verbonden aan het sociale netwerk Facebook.

Verwerkte Persoonsgegevens: verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven.

Verwerkingslocatie: Ierland – Privacybeleid.

Registratie en verificatie direct door BONGIORNO

Door registratie of verificatie, gaan Gebruikers ermee akkoord dat BONGIORNO ze herkent en ze toegang verschaft tot de specifieke diensten. De Persoonsgegevens worden uitsluitend verzameld en opgeslagen voor registratie- of identificatiedoeleinden. Er worden slechts de Gegevens verzameld die nodig zijn voor het leveren van de door de Gebruikers gevraagde dienst.

Rechtstreekse registratie (BONGIORNO)

De Gebruiker registreert zich door het registratieformulier in te vullen en de Persoonsgegevens rechtstreeks te verstrekken aan BONGIORNO.

Verwerkte Persoonsgegevens: aantal werknemers; academische achtergrond; achternaam; afbeelding; Belastingnummer; beroep; Btw-nummer; e-mailadres; factuuradres; faxnummer; fysiek adres; geboortedatum; Gebruikersidentificatie; gebruikersnaam; Gebruiksgegevens; geslacht; huisnummer; land; naam bedrijf; netnummer; Postcode; profielfoto; provincie; sociale zekerheidsnummer ; staat; stad; taal; telefoonnummer; Tracker; Twitter-account; verschillende Gegevenstypes; voornaam; wachtwoord; website; werkplek; werkveld.

Remarketing en gedragsgerichte reclame

Met dit soort diensten kunnen BONGIORNO en zijn partners geïnformeerd advertenties optimaliseren en aanbieden op basis van eerder gebruik van BONGIORNO door de Gebruiker.
Deze activiteit wordt mogelijk gemaakt door het volgen van Gebruiksgegevens en door gebruik van Trackers. Deze informatie wordt doorgegeven aan de partners die de remarketing en gedragsgerichte advertentie-activiteiten beheren.
Bepaalde diensten bieden een remarketingoptie op basis van lijsten met e-mailadressen.
Naast de opt-outfuncties die worden aangeboden door een van de onderstaande Diensten, kunnen Gebruikers zich ook afmelden op de Opt-outpagina van het Network Advertising Initiative.

Gebruikers kunnen zich ook afmelden voor bepaalde advertentiefuncties via de toepasselijke apparaatinstellingen, zoals de advertentie-instellingen op het toestel zelf voor mobiele telefoons of advertentie-instellingen in het algemeen.

Facebook Remarketing (Facebook Ireland Ltd)

Facebook Remarketing is een dienst voor remarketing en gedragsgerichte reclame die wordt aangeboden door Facebook Ireland Ltd en die de activiteit van BONGIORNO koppelt aan het advertentienetwerk van Facebook.

Verwerkte Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens; Tracker.

Verwerkingslocatie: Ierland – Privacybeleid – Opt Out.

Spambescherming

Deze soort diensten analyseren het verkeer van BONGIORNO, dat mogelijk Persoonsgegevens van Gebruikers bevat om het te filteren van delen van verkeer, berichten en content die als spam worden herkend.

Google reCAPTCHA (Google Ireland Limited)

Google reCAPTCHA is een spambeschermingsdienst die wordt aangeboden door Google Ireland Limited.
Het gebruik van reCAPTCHA is onderworpen aan het privacybeleid en de algemene voorwaarden van Google.

Verwerkte Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens; Tracker.

Verwerkingslocatie: Ierland – Privacybeleid.

Tagbeheer

Dit type dienst helpt de Eigenaar bij het beheren van tags of scripts die op gecentraliseerde wijze nodig zijn voor BONGIORNO.
Hierdoor stromen de Gegevens van de Gebruikers door deze diensten, wat kan leiden tot het bewaren van deze Gegevens.

Google Tag Manager (Google Ireland Limited)

Google Tag Manager is een dienst voor tagbeheer die wordt aangeboden door Google Ireland Limited.

Verwerkte Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens.

Verwerkingslocatie: Ierland – Privacybeleid.

Weergave van content van externe platforms

Met dit soort diensten kunt u content die op externe platforms is gehost direct op de pagina’s van BONGIORNO bekijken en hiermee interacties uitvoeren.
Als dit type dienst is geïnstalleerd, kan deze nog steeds websiteverkeersgegevens verzamelen voor de pagina’s waarop de dienst is geïnstalleerd, zelfs als de Gebruikers deze niet gebruiken.

Google Fonts (Google Ireland Limited)

Google Fonts is een dienst voor de visualisering van lettertypes, die wordt aangeboden door Google Ireland Limited waarmee BONGIORNO dit soort content op zijn pagina’s kan opnemen.

Verwerkte Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens; verschillende Gegevenstypes die in het privacybeleid van de service zijn omschreven.

Verwerkingslocatie: Ierland – Privacybeleid.

Font Awesome (Fonticons, Inc. )

Font Awesome is een dienst voor de visualisering van lettertypes, die wordt aangeboden door Fonticons, Inc. waarmee BONGIORNO dit soort content op zijn pagina’s kan opnemen.

Verwerkte Persoonsgegevens: Gebruiksgegevens.

Verwerkingslocatie: VS – Privacybeleid.

Verdere informatie over Persoonsgegevens
Geautomatiseerde besluitvorming

Geautomatiseerde besluitvorming houdt in dat een beslissing die rechtsgevolgen of vergelijkbare significante gevolgen voor de Gebruiker kan hebben, uitsluitend met technologische middelen wordt genomen, zonder enige menselijke tussenkomst.
BONGIORNO kan met de Persoonsgegevens van de Gebruiker beslissingen nemen die geheel of gedeeltelijk gebaseerd zijn op geautomatiseerde processen in overeenstemming met de in dit document beschreven doeleinden.
BONGIORNO maakt van geautomatiseerde besluitvormingsprocessen gebruik voor zover dit noodzakelijk is voor het aangaan of uitvoeren van een overeenkomst tussen de Gebruiker en de Eigenaar, dan wel op basis van uitdrukkelijke toestemming van Gebruiker, indien deze toestemming wettelijk vereist is.
Geautomatiseerde besluiten worden genomen met behulp van technologische middelen – meestal gebaseerd op algoritmen op basis van vooraf gedefinieerde criteria – die ook door derden kunnen worden geleverd. De overweging achter de geautomatiseerde besluitvorming is:

om het besluitvormingsproces mogelijk te maken of anderszins te verbeteren;
om Gebruikers een eerlijke en onbevooroordeelde behandeling geven op basis van consistente en uniforme criteria;
om de potentiële schade als gevolg van menselijke fouten, persoonlijke vooroordelen e.d. die kunnen leiden tot discriminatie of onevenwichtigheid in de behandeling van personen e.d., te beperken;
om het risico te beperken dat de Gebruiker zijn contractuele verplichtingen niet nakomt. Voor meer informatie over de doeleinden, de eventuele diensten van derden en de specifieke beweegredenen voor geautomatiseerde besluiten die in BONGIORNO worden gebruikt, kunnen Gebruikers de relevante artikelen in dit document raadplegen.
Gevolgen van geautomatiseerde besluitvormingsprocessen voor Gebruikers en rechten van Gebruikers op wie deze van toepassing zijn


Gebruikers op wie een dergelijke verwerking van toepassing is, kunnen daarom specifieke rechten uitoefenen die erop gericht zijn de potentiële gevolgen van de genomen geautomatiseerde besluiten te voorkomen of anderszins te beperken. Gebruikers hebben in het bijzonder recht om:

uitleg te krijgen over elk besluit dat wordt genomen ten gevolge van geautomatiseerde besluitvorming en het hun standpunt ten aanzien van dit besluit kenbaar te maken;
een beslissing aan te vechten door de Eigenaar te vragen deze te heroverwegen of op een andere basis een nieuwe beslissing te nemen;
bij een dergelijke verwerking om menselijke interventie van de Eigenaar te verzoeken en deze te verkrijgen.

Om meer te weten te komen over de rechten van de Gebruiker en hoe deze uit te oefenen, kunt u als Gebruiker het artikel van dit document ten aanzien van de Gebruiker raadplegen.

Rechten van Gebruikers

Gebruikers kunnen bepaalde rechten uitoefenen met betrekking tot hun Gegevens die door de Eigenaar worden verwerkt.

Gebruikers hebben in het bijzonder het recht om het volgende te doen:

Hun toestemming te allen tijde in te trekken. Gebruikers hebben het recht om hun toestemming in te trekken indien zij eerder hun toestemming hebben gegeven voor de verwerking van hun Persoonsgegevens.
Bezwaar te maken tegen verwerking van hun Gegevens. Gebruikers hebben het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van hun gegevens als de verwerking wordt uitgevoerd op een andere rechtsgrond dan toestemming. Meer informatie is te vinden in het specifieke artikel hieronder.
Toegang tot hun Gegevens te verkrijgen. Gebruikers hebben het recht te weten of de Eigenaar de Gegevensverwerking uitvoert, kennis te nemen van bepaalde aspecten van de verwerking en een kopie te krijgen van de Gegevens die worden verwerkt.
Te controleren en rectificatie te verzoeken. Gebruikers hebben het recht om de juistheid van hun Gegevens te controleren en om bijwerking of rectificatie hiervan te verzoeken.
De verwerking van hun Gegevens te beperken. Gebruikers hebben onder bepaalde omstandigheden het recht om de verwerking van hun Gegevens te beperken. In dat geval zal de Eigenaar hun Gegevens niet verwerken voor andere doeleinden dan het opslaan ervan.
Hun Persoonsgegevens te laten wissen of op andere wijze te laten verwijderen. Gebruikers hebben onder bepaalde omstandigheden het recht om de Eigenaar hun Gegevens te laten wissen.
Hun Gegevens te ontvangen en deze te laten doorgeven naar een andere Verwerkingsverantwoordelijke. Gebruikers hebben het recht hun Gegevens in een gestructureerde, gangbare en machineleesbare vorm te verkrijgen en, indien technisch mogelijk, die Gegevens aan een andere verwerkingsverantwoordelijke over te dragen, zonder daarbij te worden gehinderd. Deze bepaling is van toepassing op voorwaarde dat de Gegevens op geautomatiseerde wijze worden verwerkt en dat de verwerking is gebaseerd op toestemming van de Gebruiker, op een overeenkomst waarbij de Gebruiker partij is of op precontractuele verplichtingen die daaruit voortvloeien.
Een klacht in te dienen. Gebruikers hebben het recht een vordering in te stellen bij hun bevoegde gegevensbeschermingsautoriteit.
Meer informatie over het recht om tegen verwerking bezwaar te maken

Wanneer Persoonsgegevens worden verwerkt in het algemeen belang, in het kader van de uitoefening van openbaar gezag dat aan de Eigenaar is opgedragen of met als doel de gerechtvaardigde belangen van de Eigenaar, kan de Gebruiker bezwaar maken tegen deze verwerking door ter rechtvaardiging van het bezwaar een reden op te geven die verband houdt met zijn of haar specifieke situatie.

Gebruikers moeten zich er echter van bewust zijn dat, indien hun Persoonsgegevens worden verwerkt voor directmarketingdoeleinden, zij te allen tijde zonder opgave van redenen bezwaar kunnen maken tegen die verwerking. Gebruikers kunnen zich op de hoogte stellen of de Eigenaar Persoonsgegevens verwerkt voor directmarketingdoeleinden, in de relevante artikelen van dit document.

Hoe deze rechten uit te oefenen

Verzoeken om Gebruikersrechten uit te oefenen, kunnen aan de Eigenaar worden gericht via de contactgegevens die in dit document worden verstrekt. Deze verzoeken zijn kosteloos en zullen door de Eigenaar zo spoedig mogelijk en altijd binnen één maand worden behandeld.

Cookiebeleid

BONGIORNO gebruikt Trackers. Meer informatie voor de Gebruiker is te vinden in het Cookiebeleid.

Bijkomende informatie over Gegevensverzameling en verwerking
Juridische procedures

De Eigenaar kan de Persoonsgegevens van de Gebruiker gebruiken voor juridische doeleinden, voor de rechter of aan gerechtelijke procedures voorafgaande fasen in het geval van onrechtmatig gebruik van BONGIORNO of de hieraan gerelateerde Diensten.
De Gebruiker verklaart ervan op de hoogte te zijn dat de Eigenaar genoodzaakt kan zijn Persoonsgegevens bekend te maken op verzoek van overheidsinstellingen.

Bijkomende informatie over de Persoonsgegevens van de Gebruiker

Naast de informatie die in dit Privacybeleid is opgenomen, kan BONGIORNO op verzoek de Gebruiker bijkomende en contextuele informatie verstrekken over bepaalde Diensten of het verzamelen en verwerken van Persoonsgegevens.

Systeemlogboeken en onderhoud

Met het oog op de werking en het onderhoud, kunnen BONGIORNO en externe diensten bestanden verzamelen die de interactie met BONGIORNO registreren (systeemlogboeken) of hiervoor andere Persoonsgegevens gebruiken (zoals het IP-adres).

Niet in dit beleid opgenomen informatie

Ten allen tijde kan van de Eigenaar meer informatie over het verzamelen of verwerken van Persoonsgegevens worden gevraagd. Zie hiervoor de contactinformatie aan het begin van dit document.

Hoe verzoeken om het browseverkeer niet bij te houden worden verwerkt

BONGIORNO ondersteunt geen verzoeken om uw browseverkeer niet bij te houden.
Lees het privacybeleid van de externe diensten die worden gebruikt om te bepalen of deze voldoen aan verzoeken om uw browseverkeer niet bij te houden (Do Not Track).

Wijzigingen van dit privacybeleid

De Eigenaar behoudt zich het recht voor om te allen tijde wijzigingen aan te brengen in dit privacybeleid door zijn Gebruikers hiervan op de hoogte te stellen op deze pagina en eventueel binnen BONGIORNO en/of – voor zover technisch en juridisch haalbaar – door een kennisgeving te sturen naar Gebruikers via contactgegevens die de Eigenaar beschikbaar staan. We raden u aan om deze pagina vaak te controleren op eventuele wijzigingen. De datum van de laatste wijziging wordt onderaan de pagina aangegeven.

Indien de wijzigingen betrekking hebben op de verwerkingsactiviteiten op basis van toestemming van de Gebruiker, dient de Eigenaar opnieuw toestemming van de Gebruiker te verkrijgen, voor zover dit is vereist.

Definities en juridisch kader
Persoonsgegevens (of Gegevens)

Alle gegevens die direct, indirect of in verband met andere gegevens – waaronder een persoonlijk identificatienummer – de identificatie of identificeerbaarheid van een natuurlijke persoon mogelijk maken.

Gebruiksgegevens

Informatie die automatisch wordt verzameld vanuit BONGIORNO (of externe diensten die worden ingezet in BONGIORNO ), waaronder: de IP-adressen of domeinnamen van de computers die door de Gebruikers van BONGIORNO worden gebruikt, de URI-adressen (Uniform Resource Identifier), het tijdstip van het verzoek, de gebruikte methode om het verzoek in te dienen bij de server, de grootte van het als reactie hierop ontvangen bestand, de numerieke code die de status van het antwoord van de server aangeeft (geslaagd, fout, enz.), het land van oorsprong, de functies van de browser en het besturingssysteem van de Gebruiker, de verschillende tijdsgegevens per bezoek (zoals de tijd die op elke pagina van de applicatie wordt doorgebracht) en de gegevens over het gevolgde pas binnen de applicatie, in het bijzonder gericht op de volgorde van de bezochte pagina’s en andere parameters over het besturingssysteem van het apparaat en/of de IT-omgeving van de Gebruiker.

Gebruiker

De persoon die gebruikmaakt van BONGIORNO die, tenzij anders is aangegeven, samenvalt met de Betrokkene.

Betrokkene

De natuurlijke persoon op wie de Persoonsgegevens betrekking hebben.

Gegevensverwerker (of Gegevenstoezichthouder)

De natuurlijke of rechtspersoon, overheidsinstantie, dienst of ander orgaan die namens de Verwerker Persoonsgegevens verwerkt, zoals beschreven in dit privacybeleid.

Verwerkingsverantwoordelijke (of Eigenaar)

De natuurlijke of rechtspersoon, overheidsinstantie, dienst of ander orgaan die, alleen of samen met anderen, het doel van en de middelen voor de verwerking van Persoonsgegevens vaststelt, met inbegrip van de beveiligingsmaatregelen met betrekking tot de werking en het gebruik van BONGIORNO. De Verwerkingsverantwoordelijke is de Eigenaar van BONGIORNO, tenzij anderszins wordt aangegeven.

BONGIORNO (of deze Applicatie)

De middelen waarmee de Persoonsgegevens van de Gebruiker worden verzameld of verwerkt.

Dienst

De Dienst die wordt aangeboden door BONGIORNO zoals beschreven in de betreffende voorwaarden (indien beschikbaar) en op deze site/applicatie.

Europese Unie (of EU)

Tenzij anders aangegeven, omvatten alle verwijzingen in dit document naar de Europese Unie alle huidige lidstaten van de Europese Unie en de Europese Economische Ruimte.

Cookies

Cookies zijn Trackers die bestaan uit kleine gegevenssets die in de browser van de Gebruiker worden opgeslagen.

Tracker

Onder Tracker worden alle technologieën verstaan – bv. Cookies, unieke identificaties, webbakens, ingebedde scripts, e-tags en fingerprinting – waarmee Gebruikers gevolgd kunnen worden, bv. door toegang tot op het opslaan van informatie op het apparaat van de Gebruiker.

Juridische informatie

Deze privacyverklaring is opgesteld op basis van bepalingen van diverse wetgevingsregels, waaronder artikel 13/14 van de Europese verordening 2016/679 (Algemene Verordening Gegevensbescherming).

Dit privacybeleid heeft uitsluitend betrekking op BONGIORNO, tenzij anders vermeld in dit document.